ERM Events Yritystapahtumat – Unohtumaton ajokokemus Keski-Suomessa!

Oletko etsimässä toiminnantäyteistä ja unohtumatonta yritystapahtumaa tai koulutuspäivää? ERM Events tarjoaa räätälöityjä ajokokemuksia ja ammattimaisia tapahtumia yrityksille sekä suuremmille organisaatioille, tarjoten jännittäviä ajotapahtumia Keski-Suomen luonnossa.

Tapahtumamme ovat saatavilla kesäisin ja talvisin, viikon jokaisena päivänä. Olemme parhaimmillaan järjestäneet tapahtumia reilu 100:lle hengelle, joten myös suuret ryhmät ovat tervetulleita!

Toiveidesi mukaan suunniteltu

Koe ajonautinnon lumisilla, jäisillä, sora- ja asfalttiteillä ja hio ajotaitojasi monipuolisissa ja haastavissa maastoissa, joissa hauskanpito on avainasemassa. Ohjelmamme on suunniteltu kehittämään ajotaitoja unohtamatta hauskanpidon, varmistaen unohtumattoman päivän tiimillesi.

Ajotapahtumien ohella tarjonnassamme on lisäaktiviteetteja, jotka takaavat, että tapahtumastasi tulee unohtumaton. Nauti rallikyydityksistä ammattikuljettajan kyydissä, rentoudu erikoissaunoissa, lähde jännittäville mönkijä- ja moottorikelkkasafareille tai kokeile koskikelluntaa. Kaikki aktiviteetit on suunniteltu tarjoamaan monipuolisen kokemuksen kaikille ryhmän jäsenille ja täydentämään vierailuanne.

Herkullinen ruokailu

Nauti herkullisesta matkasta yhteistyökumppanimme Kievari Rantapirtin ravintolassa, joka on tunnettu erinomaisesta ruoastaan ja kodikkaasta tunnelmastaan. Perinteisistä suomalaisista herkuista kansainvälisiin ruokiin, ruokalistamme on suunniteltu aina ylittämään odotuksiasi.

Tarjonta kattaa tarvittaessa kaiken ruoan aamiaisesta illalliseen, joten ryhmäsi voi keskittyä muihin aktiviteetteihin päivän aikana. Ruokalistavaihtoehdot voidaan mukauttaa mieltymysten ja allergioiden mukaan, varmistaen unohtumattoman ruokailuelämyksen koko tiimillesi. Rantapirtin tiloja voidaan myös käyttää kokoustilana, tarjoten televisio- ja projektorivarustuksen, jos haluatte pitää kokouksia päivän aikana.

Majoitus & Sijainti

Ratamme sijaitsevat Kievari Rantapirtin läheisyydessä, noin 50 kilometrin päässä Jyväskylästä. Radat ja päärakennus ovat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä toisistaan, mikä tekee siirtymistä nopeita ja vaivattomia.

Etäisyydet kaupungeittain (KM)
– Jyväskylä: 48
– Tampere: 125
– Lahti: 148
– Hämeenlinna: 163
– Mikkeli: 165
– Seinäjoki: 178
– Kuopio: 197
– Pori: 237
– Vaasa: 254
– Helsinki: 255

Tarjoamme myös monipuolisen valikoiman mökkejä, jotka sijaitsevat muutaman minuutin ajomatkan päässä Rantapirtiltä. Mökit ovat hyvin varusteltuja ja sopivat sekä isoille että pienemmille ryhmille. Lisäksi voit halutessasi varata mökkimajoituksen yhteyteen myös paljun käyttöönne.

Pyydä tarjous

Tarjoa ryhmällesi ainutlaatuinen ja tapahtumatäyteinen päivä ERM Eventsin kanssa. Tapahtumiemme suosio on kasvanut vuosi vuodelta ja ohjelmat varataan usein jo hyvissä ajoin ennen kauden alkua. Varmista oma paikkasi täyttämällä lomake, niin lähetämme sinulle räätälöidyn tarjouksen!