Tervetuloa ERM Eventsiin – Unohtumattomia ajokokemuksia Rallin syntypaikalla Keski-Suomessa!

Etsitkö unohtumatonta ajokokemusta Suomessa? ERM Events tarjoaa räätälöityjä ajokokemuksia ja ammattimaisia tapahtumia sekä yrityksille että yksityisille ryhmille. Laajalla moottoriurheilukokemuksellamme ja kattavalla valikoimallamme tarjoamme elämyksiä sekä talvi- että kesäkaudella. Ajotapahtumien lisäksi tarjoamme monia muita aktiviteetteja, majoitusvaihtoehtoja ja herkullisia ruokailumahdollisuuksia, jotka täydentävät vierailuasi.

Pienemmistä yksityisryhmistä lähes 100 osallistujan tapahtumiin pyrimme aina varmistamaan, että kaikki asiakkaat nauttivat vierailustaan täysillä ja tarjota unohtumattomia ajokokemuksia kuljettajan kokemuksesta riippumatta, Keski-Suomen upeissa maisemissa!

Vuosikymmenten Moottoriurheilukokemus

Esko Reiners on työskennellyt ammattimoottoriurheilun parissa vuodesta 1988 lähtien. Hän on työskennellyt vuosien varrella Rallin MM-sarjassa lukuisien eri tallien kanssa kuten Lancia Martini Racing, Toyota Team Europe, Subaru WRT sekä Tommi Mäkinen Racing. Vuonna 2010 hän perusti oman yrityksensä ”Esko Reiners Motorsport”, joka keskittyi ralliautojen varaosien myyntiin sekä myöhemmin myös kilpa-autojen rakentamiseen sekä moottoriurheilu-tapahtumien järjestämiseen.

Vuonna 2020 ERM laajenti toimintaansa ajotapahtumien järjestämiseen kesä- ja talvikausilla, ollessaan ensimmäisten joukossa, joka tarjosi Toyotan GR Yariksen asiakkaidensa käyttöön. Eventsin tarkoituksena on tarjota yksityis- kuin yritysasiakkaille mahdollisuus kokea poikkeuksellinen ajokokemus Keski-Suomen maisemissa huippukalustolla. Vuosikymmenien vankka kokemus kansainvälisistä tapahtumista ympäri maailmaa varmistaa, että jokainen ERM Eventsin tapahtuma on unohtumaton kokemus, joka ylittää odotukset, tarjoten hauskanpitoa ja jännitystä kaikille vierailijoille.

Ammattipalvelut

Ajotapahtumien lisäksi ERM Events tarjoaa laajan valikoiman ammattilaisille suunnattuja moottoriurheilupalveluja. Näihin kuuluvat ajokoulutus, testausmahdollisuudet, tapahtumien järjestäminen sekä osallistuminen Ralli- ja Time Attack -tapahtumiin. Tavoitteenamme on tarjota kokonaisvaltainen ratkaisu kaikkiin moottoriurheilutarpeisiisi, varmistaen ammattimaisen kokemuksen jokaiselle asiakkaalle.

Tiimimme koostuu kokeneista mekaanikoista ja teknisistä asiantuntijoista, jotka varmistavat ajoneuvosi huippukunnon ja huolehtivat tapahtuman sujuvuudesta. Palvelumme ovat täysin räätälöitävissä taitotasosi, tavoitteidesi ja toiveidesi mukaan, olitpa urasi alkuvaiheessa tai kokenut ammattilainen.

Ota yhteyttä keskustellaksesi moottoriurheilutarpeistasi ja anna meidän räätälöidä sinulle sopiva paketti. Odotamme innolla, että voimme olla osa moottoriurheilumatkaasi!