Vauhdin hurmaa talvisissa olosuhteissa

Oletko valmis jännittävään talviajoelämykseen? ERM Events tarjoaa sinulle mahdollisuuden ajaa lumella ja jäällä Keski-Suomen kauniissa maisemissa huippukalustolla. Jääratamme lupaavat erinomaiset olosuhteet ajotaitojesi parantamiseen, unohtamatta hauskanpitoa!

Toiveidesi mukaan suunniteltu

Talviajo-ohjelmamme on suunniteltu palvelemaan kaiken tasoisia kuljettajia, aloittelijoista ammattilaisiin. Olitpa halukas parantamaan ajotaitojasi turvallisilla jääradoillamme tai etsit uutta ja jännittävää ajoelämystä takaamme, että löydämme sinulle sopivan kokonaisuuden. Valitse sinulle mieluinen ajoneuvon valikoimastamme ja nauti ajamisesta koko päivän ajan. Helppoa!

Talvisesonki

Talvikausi Suomessa ulottuu yleensä tammikuun puolivälistä maaliskuun puoliväliin, tarjoten runsaasti mahdollisuuksia nauttia talviajamisesta kauden aikana. Ohjelmamme ovat saatavilla viikon jokaisena päivänä, mikä antaa joustavuutta suunnitella vierailusi omien aikataulujesi ja mieltymystesi mukaan. ERM Eventsin tapahtumien suosio on kasvanut vuosi vuodelta ja ohjelmat varataan usein jo hyvissä ajoin ennen varsinaisen kauden alkua. Varmista siis oma paikkasi täyttämällä lomake ja lähetämme sinulle räätälöidyn tarjouksen!

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä jo tänään suunnitellaksesi henkilökohtaisen talviajoelämyksesi ERM Eventsin kanssa. Olitpa tulossa ystäviesi kanssa tai osana suurempaa ryhmää, takaamme unohtumattoman kokemuksen täynnä jännitystä ja hauskanpitoa Keski-Suomen talvisissa olosuhteissa!

Tutustu tarkemmin paketteihimme sekä hintoihin yritys- ja yksityisosioissa.

Missä Ajamme?

Ratamme sijaitsevat Koskenpäällä Rantapirtin leirikeskuksessa, joka on hyvin tunnettu kansainvälisessä rallimaailmassa. Paikan päältä löytyy jääratojen lisäksi myös metsärallirata, joka sopii täydellisesti kyyditystilaisuuksiin myös isommille ryhmille. Kaikki radat ovat muutaman minuutin kävelymatkan päästä päärakennuksesta, jossa myös ruokailu ja tauot pidetään.

Etäisyydet kaupungeittain (KM)
– Jyväskylä: 48
– Tampere: 125
– Lahti: 148
– Hämeenlinna: 163
– Mikkeli: 165
– Seinäjoki: 178
– Kuopio: 197
– Pori: 237
– Vaasa: 254
– Helsinki: 255

Majoitus

Tarjonnassamme on lukuisia mökkejä, jotka sopivat niin pienille kuin suurillekin ryhmille. Mökit ovat hyvin varusteltuja ja tarjoavat mahdollisuuden varata myös paljun majoituksen ajaksi. Kaikki mökit sijaitsevat lähellä Rantapirtin ratoja ja ravintolaa, joten pitkiin välimatkoihin ei tarvitse tuhlata aikaa. Tarvittaessa autamme myös mielellämme hotellivarauksissa.

Ruokailu

Päivän ajohetkien jälkeen Suomen upeassa luonnossa pääset herkuttelemaan vaihtelevien ruokalistojen antimilla perinteisesti sisustetussa ravintolassamme. Rantapirtti on myös hyvin tunnettu Suomen ulkopuolella, sillä ruoissa painotetaan luonnollisia tuotteita ja raaka-aineita, jotka luovat poikkeuksellisen herkullisia aterioita. Nauti makuelämyksistä ja lämpimästä vieraanvaraisuudesta, jotka tekevät ruokailuhetkestä Rantapirtissä erityisen mieleenpainuvan. Huomioimme myös mahdolliset allergiat tai erityisruokavaliot ruokailun yhteydessä.

Lisäaktiviteetit

Suosittujen ajo-ohjelmiemme lisäksi tarjoamme monia muita aktiviteetteja vierailusi aikana. Olipa mielessäsi rentoutuminen perinteisessä suomalaisessa savusaunassa ja sen jälkeen virkistävä avantouinti, moottorikelkkasafarin Suomen luonnossa tai vaikkapa koskikellunnan ja rallikyydityksen kokeileminen, tavoitteenamme on tehdä vierailustasi unohtumaton ja ainutlaatuinen!

Galleria