Ainutlaatuiset kesäajotapahtumat Keski-Suomessa

Koe ainutlaatuinen ajoelämys Keski-Suomen maailmankuuluisilla sorateillä. Kesäsesongilla rallikyyditykset ovat erityisen suosittuja, sillä pääset itse kokemaan kartturin paikalta, millaista on ajaa Suomen kapeita ja nopeita teitä pitkin. Valikoimastamme löytyy metsärallirata, jonka läheisyydessä sijaitsevat Rantapirtin muut aktiviteetit ja palvelut. Halutessasi voit myös kokea aitoja rallipätkiä ammattilaisen kyydissä!

Jos haluat itse päästä ratin taakse, valikoimassamme on erilaisia sora- ja asfalttiratoja, joilla voit ajaa GR Yariksella tai oikealla ralliautolla. Olitpa kokenut kuljettaja tai ensikertalainen, meillä on sopiva rata ja ympäristö, jossa voit hioa ajotaitojasi ja nauttia ainutlaatuisesta ajokokemuksesta.

Räätälöidyt tapahtumat kesäksi

Kaikki ohjelmamme räätälöidään täysin asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Voimme järjestää tapahtumia niin isoille kuin pienillekin ryhmille, ja niitä voidaan täydentää erilaisilla lisäaktiviteeteilla, kuten erikoissaunoilla tai koskikellunnalla. Kerro meille erityistoiveesi täyttäessäsi lomakkeen, niin löydämme sinulle sopivan kokonaisuuden!

Tutustu tarkempiin tietoihin ja hintoihin yritys- ja yksityisosioissamme.

Joustava aikataulu

Kesäsesonki alkaa yleensä toukokuun alussa ja ulottuu syyskuun puolelle. Ohjelmamme ovat saatavilla viikon jokaisena päivänä, mikä antaa joustavuutta suunnitella vierailusi omien aikataulujesi ja mieltymystesi mukaan. ERM Eventsin tapahtumien suosio on kasvanut vuosi vuodelta ja ohjelmat varataan usein jo hyvissä ajoin ennen kauden alkua. Varmista oma paikkasi täyttämällä lomake, niin lähetämme sinulle räätälöidyn tarjouksen!

Keski-Suomen legendaariset tiet

Keski-Suomi on maailmankuulu Suomen MM-rallin järjestäjänä. Sen nopeat ja kapeat tiet ovat saavuttaneet maailmanlaajuista arvostusta, ja ERM Events tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea nämä legendaariset reitit itse. Voit valita, haluatko ajaa itse vai nauttia matkasta ammattimaisen kartturin kanssa. Erilaisten tievaihtoehtojen, mukaan lukien erikoiskokeet, ansiosta voit valmistautua unohtumattomaan ajoelämykseen kanssamme!

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä jo tänään suunnitellaksesi henkilökohtaisen kesäajoelämyksesi ERM Eventsin kanssa. Olitpa tulossa ystäviesi kanssa tai osana suurempaa ryhmää, takaamme unohtumattoman kokemuksen täynnä jännitystä ja hauskanpitoa Keski-Suomen sorateillä!

Tutustu tarkempiin tietoihin ja hintoihin yritys- ja yksityisosioissamme.

Missä Ajamme?

Ratamme sijaitsevat Koskenpäällä Rantapirtin leirikeskuksessa, joka on hyvin tunnettu kansainvälisessä rallimaailmassa. Paikan päältä löytyy jääratojen lisäksi myös metsärallirata, joka sopii täydellisesti kyyditystilaisuuksiin myös isommille ryhmille. Kaikki radat ovat muutaman minuutin kävelymatkan päästä päärakennuksesta, jossa myös ruokailu ja tauot pidetään.

Etäisyydet kaupungeittain (KM)
– Jyväskylä: 48
– Tampere: 125
– Lahti: 148
– Hämeenlinna: 163
– Mikkeli: 165
– Seinäjoki: 178
– Kuopio: 197
– Pori: 237
– Vaasa: 254
– Helsinki: 255

Majoitus

Tarjonnassamme on lukuisia mökkejä, jotka sopivat niin pienille kuin suurillekin ryhmille. Mökit ovat hyvin varusteltuja ja tarjoavat mahdollisuuden varata myös paljun majoituksen ajaksi. Kaikki mökit sijaitsevat lähellä Rantapirtin ratoja ja ravintolaa, joten pitkiin välimatkoihin ei tarvitse tuhlata aikaa. Tarvittaessa autamme myös mielellämme hotellivarauksissa.

Ruokailu

Päivän ajohetkien jälkeen Suomen upeassa luonnossa pääset herkuttelemaan vaihtelevien ruokalistojen antimilla perinteisesti sisustetussa ravintolassamme. Rantapirtti on myös hyvin tunnettu Suomen ulkopuolella, sillä ruoissa painotetaan luonnollisia tuotteita ja raaka-aineita, jotka luovat poikkeuksellisen herkullisia aterioita. Nauti makuelämyksistä ja lämpimästä vieraanvaraisuudesta, jotka tekevät ruokailuhetkestä Rantapirtissä erityisen mieleenpainuvan. Huomioimme myös mahdolliset allergiat tai erityisruokavaliot ruokailun yhteydessä.

Lisäaktiviteetit

Suosittujen ajo-ohjelmiemme lisäksi tarjoamme monia muita aktiviteetteja vierailusi aikana. Olipa mielessäsi rentoutuminen perinteisessä suomalaisessa savusaunassa ja sen jälkeen virkistävä avantouinti, moottorikelkkasafarin Suomen luonnossa tai vaikkapa koskikellunnan ja rallikyydityksen kokeileminen, tavoitteenamme on tehdä vierailustasi unohtumaton ja ainutlaatuinen!